Thailand

[restresor destination=thailand]

Thailand strand

Thailand – 30 grader sol och bad mitt i vintern.Thailand vatten

Thailand är vårt absolut populäraste resmål, speciellt vintertid då många vill byta ut snö, kyla och rusk mot böljande värme, vita sandstränder och exotisk natur. Thailand är ett perfekt resmål för alla, oavsett om du är senior, ungdom eller om du reser med hela familjen. Du får uppleva fantastisk miljö med tropiskt klimat och fantastiska människor. Ett stort plus med Thailand är levnadspriserna som är oförskämt låga. En underbar festmåltid behöver inte kosta mer än en korv med mos i Sverige. Boendet är extremt billigt och lätt att hitta för dig som endast bokar en flygstol. Du blir bemött av vänliga människor och får koppla av i en fantastisk miljö som du sent kommer glömma. Boka en restresa till Thailand så vågar vi lova att du kommer häpnas.

Några av de populäraste resmålen i Thailand är Khao Lak, Phuket, Koh Samui och PatongShopping i Thailand Beach. Oavsett vilket resmål du väljer så kommer du får en oförglömlig resa och med all säkerhet vilja komma tillbaks, som så många andra Svenska resenärer.

Våra researangärer har mängder av utvalda hotell med hög standard som garanterat passar just dig, oavsett önskemål. Boka t.ex hotell med familjeaktiviteter eller ett romantiskt boende för vuxna som reser utan barn. Flygresorna till Thailand har några av världens modernaste passagerarflygplan, bl.a Boeing 787 Dreamliner som förkortar restiden och har större benutrymme samt lägre koldioxidutsläpp än de flesta andra flygplan.

Info om Thailand.

Thailand är ca 513 000 km² och är det 21:e folktätaste landet i världen med 64 miljoner människor. Huvudstaden som också är den största heter Bangkok och är landets politiska, kommersiella, industriella och kulturella mittpunkt. Ca 75% av befolkningen är thai, 14% är av kinesiskt ursprung och 11% har blandat ursprung. Landets huvudsakliga språk är thai. 95% av alla thailändare är Buddhister. Thailand är i allra högsta grad ett tropiskt land med fantastisk natur. Norra delen består av berg och bördiga slätter, i öst består landet av berg och platåer, i syd finns mer skog och den centrala delen består av bördiga lera. Den thailändska floran och faunan består av exotiska växter och djur som du tidigare bara sett på naturprogram.

Valuta:  Baht (THB). Koppla av på strandenBarnvänliga Thailand

Tidsskillnad: +6 timmar

Priser
Pizza – 50-60kr
50cl öl – ca 15kr
1l flaskvatten – ca 6kr

 


Visa större karta