Barbados

[restresor destination=barbados]
Resa till Barbados

Barbados – En resa till vackra Karibien.

Barbados utsiktEn resa och upplevelse som du aldrig kommer glömma. Snorkla i kristallklart, turkost vatten och upplev Barbados fantastiska havsliv, koppla av och vandra längst underbart vita sandstränder och njut av tropisk värme. Barbados är platsen i dina drömmar som du inte trodde fanns. Tänk dig de mest tropiska och fantastiska platserna som du sett på film och TV, de finns faktiskt på riktigt och du upplever dem på Barbados. Boka sista minuten resa till Barbados så kan du vara där redan nästa dag!

På ön finns ca 20 hotell att välja mellan, allt från billiga till extra lyxiga alternativ. Det går även att kombinera en resa till Barbados med andra resmål i Karibiens underbara ö-värld. Barbados är ett mycket prisvärt och bekvämt alternativ för dig som vill åka långt men ändå resa smidigt.

Info om Barbados.

Barbados är en egen stat i ögruppen Små Antillerna som ligger i Västindien. Denna tropiska ö ligger drygt 40 mil nordost om Venezuela och i anslutning till andra fantastiska och tropiska platser som, Saint Lucia, Saint Vincent och Grenadinerna.
Barbados är ca 430 km² (något mindre än Bornholm)  och ganska platt, med några högre delar i mitten av ön. Ön består mestadels av korall och kalksten och är full av fantastiskt djurliv och tropisk natur.
Barbados har en av de högsta levnadsstandarderna i den tredje världen, vilket också gör ön så populär att resa till. Dricksvattnet är ett av världens renaste, vilket gör att det går lika bra att dricka som vattnet i Sverige.

Valuta
Barbadisk dollar (BBD)Dykning på BarbadosKoppla av på Barbados

Tidsskillnad
-5 timmar

Priser
Pizza – drygt 100kr
50cl öl – ca 20kr
1l flaskvatten – ca 10kr


Visa större karta